Velkommen til Danhostel Copenhagen Bellahøj

Belliggende i fredelige og naturskønne omgivelser. Danhostel Copenhagen Bellahøj er det ideelle vandrehjem for rejsende, der vil bo godt og smukt, men samtidig have mulighed for at opleve København på nærmeste hold.

Bo billigt i København og oplev storbyens glæder

Danhostel Copenhagen Bellahøj handler om hygge. Vi værdsætter fællesskab, interaktion og god service fra vores medarbejdere, og vi har designet vores vandrerhjem for at bringe folk sammen. Vores fællesarealer tilbyder hyggelige kroge, små og store borde, spil og en god stemning – perfekt til at tilbringe tid sammen med jeres elskede familie.

Danhostel Copenhagen Bellahøj har gode overnatningsmuligheder for alle typer gæster – uanset om det er større eller mindre grupper. Vi har værelser og faciliteter, der imødekommer behov og ønsker fra alle typer af gæster. Vores faciliteter og værelsestyper danner grundlag for, at vi kan tage imod familier, som ønsker en billig overnatning tæt ved København, men som samtidig ønsker rolige og naturrige omgivelser. Derudover er det hos os muligt at overnatte på fællesrum, hvilket giver enkeltpersoner mulighed for at møde nye mennesker.

Book dit ophold her og vi giver dig de perfekte rammer for familier, enkeltpersoner og grupper.

Overnatning som enkeltperson eller familie

Overnatning som gruppe