Wilkommen nach Danhostel Copenhagen Bellahøj

Belliggende i fredelige og naturskønne omgivelser. Danhostel Copenhagen Bellahøj er det ideelle vandrehjem for rejsende, der vil bo godt og smukt, men samtidig have mulighed for at opleve København på nærmeste hold.

Bo billigt i København og oplev storbyens glæder

Danhostel Copenhagen Bellahøj, Københavns vandrerhjem, handler om hygge. Vi værdsætter fællesskab, interaktion og god service fra vores medarbejdere, og vi har designet vores vandrerhjem for at bringe folk sammen. Vores fællesarealer tilbyder hyggelige kroge, små og store borde, spil og en god stemning – perfekt til at tilbringe tid sammen med jeres elskede familie.

Danmark er kendt for, hvor godt vi skal nyde. Som beskrevet af den uafhængige er hygge „en følelse af komfort og tilfredshed, såvel som hengive sig i alle de gode ting og mennesker i dit liv.
Hvis du vil opleve København med familie eller venner og forblive i stilfulde, overkommelig og super hyggelige omgivelser. Book dit ophold her og vi giver dig de perfekte rammer for store familier og grupper.

Danhostel Copenhagen Bellahøj har gode overnatningsmuligheder for alle typer gæster – uanset om det er større eller mindre grupper. Vi har værelser og faciliteter, der kan imødekomme behovene og ønskerne for aktivitet fra alle de forskellige gæster, vi får på besøg – børn som voksne. Vores faciliteter og værelsestyper danner grundlaget for, at vi tager imod mange familier, som ønsker en billig overnatning tæt ved København, men som samtidig ønsker omgivelser, som ligger op til samvær. Derudover er det hos os muligt at overnatte på fællesrum, hvilket giver enkeltpersoner mulighed for at møde nye mennesker.

Læs mere her.