Firmatur til København

Vandrerhjem er også for virksomheder

Skal I på firmatur men mangler det helt rigtige sted at tage hen? Så kan I få lidt af det hele hos Danhostel Copenhagen Bellahøj, Københavns vandrerhjem! Her tilbyder vi fantastiske faciliteter, som ligger tæt på storbyens mange muligheder, men som samtidig har en smuk beliggenhed midt i den danske natur. Vores mange værelser giver os plads til 218 personer ad gangen, og bestiller I i god tid, kan vi helt sikkert huse jeres virksomhed.

Udfordringer, teamwork og fællesskab

En af de mange fordele ved at arrangere en firmatur er, at kollegaskab og samarbejde styrkes. Netop dette er der mulighed for hos os. Vores aktivitetsrum giver mulighed for turneringer og sjove timer i selskab med både vores Playstation og Nintendo Wii, og vi har også bordtennisbord, bordfodbold og mange fede spil. Desuden kan I på vores større fællesområder samles og løse forskellige udfordringer som f.eks. styrker jeres fællesskab.

Vores gode placering i Brønshøj lige ned til Degnemosen, som ligger i direkte forlængelse af Bellahøj Parken og Danmarks største idrætscenter samt Bellahøj Svømmestadion, gør det desuden muligt at få oplevet naturen, mens I er sammen.

Hvad koster det?

Vores priser er pr. person pr. nat og inklusiv morgenmad

Firmatursprise pr. pers. pr. nat 299.00 DKK 
Enkeltværelse tillæg pr. nat. 250.00 DKK
Enkeltværelse chauffør tillæg pr. nat. 250.00 DKK
2 personer værelsestillæg pr. nat 175.00 DKK 
3 personer værelsestillæg pr. nat. 150.00 DKK 
4 personer værelsestillæg pr. nat. 100.00 DKK 
5 personer værelsestillæg pr. nat. 50.00 DKK
Madpakke (1 sandwich, frugt og ½ l kildevand) 75.00 DKK
Aftensmad (Dagens ret, inkl. salat og brød)* 125.00 DKK
Leje af ekstra linned 70.00 DKK

Alle priser er inkl. sengelinned og håndklæde.

*Aftensmad kan kun bestille hvis I er over 20 personer eller hvis der er andre lejrskoler/grupper i huset som har bestilt aftensmad

Morgenmad

Morgenmad er inkluderet i prisen, serveres mellem 7.30 og 9.00 og består af:

 • Rundstykker, franskbrød, knækbrød, toast, rugbrød og knækbrød
 • Smør, ost, mælk, 2 slags yoghurt og ymer
 • Cornflakes, havregryn, müsli og ymerdrys
 • 4 slags marmelade, forskellige slags pålæg, leverpostej, honning og nutella
 • Appelsin- og æblejuice, hyldeblomstsaft, kakao, kaffe og te.

Vi glæder os til at tage imod jer

Er I blevet overbevist om, at jeres næste firmatur skal gå til Danhostel Copenhagen Bellahøj, er vores dygtige personale helt klar til at tage imod jer! På telefon 38 28 97 15 eller på mail [email protected] kan jeres ophold bestilles, og der kan desuden stilles spørgsmål eller laves ekstra aftaler om f.eks. brug af faciliteter, aftensmad eller værelsesfordeling. Vi glæder os meget til at se jer på Danhostel!

Afbestillingsbetingelser
 • Indbetalt depositum tilbagebetales ikke ved evt. afbestilling.
 • Afbestilling af hele opholdet skal ske med mindst 4 ugers varsel skriftligt.
 • Ved ikke rettidig afbestilling eller udeblivelse uden afbud hæfter bestilleren for det derved opståede tab. Dette ansættes til 100% af prisen for selve overnatningen.
 • Måltider skal afbestilles senest 14 dage før ankomst. Afbestilling efter den dato, betales der 100% for alle måltider.
 • Eventuel reduktion i antallet af deltagere, skal meddeles skriftlig senest 14 dage før ankomst, ellers betales det fulde beløb for første
  bestilte antal deltagere.