Hold dit næste kursus hos os

Billede af flotte kursuslokaler på Danhostel Copenhagen Bellahøj

Kursus

Danhostel Copenhagen Bellahøj ligger i et naturskønt område ud til Degnemosen i Brønshøj tæt på København K og Frederiksberg. Vi råder over hele tre kursuslokaler, med plads til alt fra 20 personer og op til 160 personer. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med afholdelse af møde eller kursus i flotte omgivelser og med tilpassede løsninger.

Et fleksibelt og individuelt kursus

Vi har stor erfaring med at afholde mange forskellige typer af kurser. Forskellige slags virksomheder, foreninger, organisationer og andre grupper afholder alle deres kurser hos os, og vi kan huse både faglige events og sociale arrangementer. Vores beliggenhed tæt ved København gør vores kursuslokaler attraktive for både større og mindre virksomheder, og et kursus kan sagtens kombineres med nogle af vores andre faciliteter.

Danhostel Copenhagen Bellahøj er kendetegnet ved et værtsskab med en lille og fast personalegruppe. Vi tilpasser os dine individuelle behov og sørger for at varetage dit kursus på alle niveauer – opstilling, opdækning, forplejning og faciliteter er altid på plads ved et kursus hos os. Udover vores faste kursuspakker, kan man altid ringe og tage en snak, hvis man har specielle ønsker til sit næste kursus eller arrangement.

Dagskursus

Et dagskursus er den mest almindelige kursusform. Hvis du ønsker at holde et dagskursus hos os, kan du være sikker på, at vores dygtige personale har dine ønsker i højsædet.

Aftenmøde

Er du ude efter et kursuslokale, som skal bruges til et aftenmøde eller kursus om aftenen, kan vi også hjælpe. Da vores lokaler ligger i forbindelse med vores vandrerhjem, er det ikke noget problem, hvis et kursus eller møde skal foregå efter normal arbejdstid.

Weekendkursus

Nogle kurser og møder skal holdes i weekenden, og uanset, om der er tale om et stort forretningsmøde eller et mindre firmaarrangement kan det holdes hos os.

Internatkursus

Ønsker du et kursus over flere dage med både overnatning og forplejning, så er Danhostel Copenhagen Bellahøj stedet for dig.

Bestil dit kursus i dag

Vi står altid klar til at tage imod dig. For at bestille dit næste kursus eller høre om forskellige overnatningsmuligheder, kan du sende en mail på [email protected] eller ringe på telefon 38 28 97 15 – så finder vi den perfekte afvikling af dit næste kursus.

Afbestillingsbetingelser

Indbetalt 1. rate på 25 % tilbagebetales ikke ved evt. afbestilling.
Afbestilling skal ske med mindst 4 ugers varsel skriftligt.
Ved ikke rettidig afbestilling eller udeblivelse uden afbud hæfter bestilleren for det derved opståede tab. Dette ansættes til 100% af prisen.
Eventuel reduktion i antallet af deltagere, skal meddeles skriftlig senest 14 dage før ankomst, ellers betales det fulde beløb for første bestilte antal deltagere.