Arrangementer

Danhostel Copenhagen Bellahøj er ideel til netop afholdelse af dit arrangement. Vi sørger for et tilpasset arrangement, som imødekommer alle de ønsker, du måtte have – du behøver derfor ikke bekymre dig om noget og kan nyde dit arrangement fuldt ud. Vi tilbyder samtidig mulighed for at leje lokaler med overnatning.

Brunch på Danhostel Copenhagen Bellahøj

På Danhostel Copenhagen Bellahøj tilbyder vi brunch til større eller mind private arrangementer.

Vores dygtige køkkenpersonale sørger for en lækker madoplevelse i skønnerammer med jeres helt eget lokale tilpasset til jeres ønsker og behov.

Læs mere her

 

Mindehøjtidelighed eller barnedåb

På Danhostel Copenhagen Bellahøj har vi mange års erfaring med afholdes af mindehøjtideligheder som f.eks. gravøl.

Vi står altid klar til at hjælpe jer med at sammensætte den smukke dag.

Læs mere her


Lokaler af forskellig størrelse

Vi råder over 3 fantastiske lokaler, som kan danne rammen om dit arrangement. Vi har 2 mindre lokaler med plads op til 25 personer og et stort lokale med plads op til 160 personer. Vores vægge kan inddeles, så der også ved de større arrangementer er en hyggelig atmosfære. Selskabslokalerne indeholder både borde og stole, og vi stiller naturligvis op med service og bestik til dig og dine gæster. Med vores lokaler følger selvfølgelig også oplevelsen af vores dygtige personale, som altid gør sit ypperste for at give dig en fantastisk serviceoplevelse.

Kontakt os i dag

Tøv ikke med at kontakte os! På telefon 38 28 97 15 eller på mail [email protected] kan vores hjælpsomme medarbejdere hjælpe dig på vej med et uforpligtende tilbud og rådgivning, så alt bliver, som du vil have det.