Danhostel Fordelskort giver store fordele

 

Spar 10 % med et Fordelskort

Med et Danhostel Fordelskort kan du helt gratis opnå store fordele. Udover at give 10% rabat på de mere end 60 Danhostels, i Danmark, kan kortet også benyttes til forskellige attraktioner og museer, herunder:

Benyt kortet i udlandet

Et dansk Fordelskort – vandrehjemskort giver ikke kun fordele i Danmark. Da vi hos Danhostel, som udsteder kortene i Danmark, er medlem af den verdensomspændende organisation Hostelling International, giver kortet samtidig adgang til en række rabatter på hostels og attraktioner over hele verden. Ønsker du f.eks. at bo på hostel i Frankrigs bjerge, eller er du mere til flotte vandrehjem i skøn natur på Island, kan du med dit fordelskort opnå rabatter på dette. Se mere her.

Gyldighed, regler og udstedelse

Opret dit fordelskort her

Kortet skal vises ved indgang til de forskellige attraktioner, og ved booking af et vandrerhjemsophold i fremtiden, skal kortets nummer indtastes ved booking gennem Danhostels egen hjemmeside.

Kortet er gældende for en hustand, men rejser du i en gruppe, er det muligt at anskaffe et gruppekort, som kun behøves holdt af gruppelederen. Desuden kan der anskaffes firmakort. Se mere her

Danhostels Fordelskort er kun til gæster der har bopæl i DK, har du IKKE bopæl i DK skal du i stedet erhverve dig et Hi Hostel kort. Se mere her.

Et billede af et international vandrerkort, som du også kan spare 10% med

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål angående brug eller anskaffelse af Danhostels Fordelskort, kan du kontakte vores medarbejdere på telefon 38 28 97 15 eller på mail [email protected].